FEA Partners

FEMdesigner Ltd.

Partner:
FEMdesigner Ltd.

Website:
http://www.femdesigner.com/

Integration LevelFully Integrated

Products 

  • FEMdesigner AD for Alibre Design

FEMdesigner AD voegt volledig geïntegreerde FEA-simulatie toe aan Alibre Design, inclusief elasticiteit, assemblagecontact, plasticiteit, warmteoverdracht (steady-state & transiënt), modale, dynamische, knik- en thermische spanningsanalyses.

 

Alle meshing, laden, oplossen en bekijken van resultaten gebeurt rechtstreeks op het Alibre Design-model met behulp van Alibre Design-besturingselementen om de iteratieve ontwerplus tussen model en analyse aanzienlijk te vergemakkelijken. Standaard meshing geeft kwaliteitsresultaten, maar er is ook de lokale mesh-controle die nodig is voor meer rigoureus ontwerpwerk.

 

Geprijsd op een niveau dat iedereen kan rechtvaardigen, brengt FEMdesigner AD voor Alibre Design  kwaliteitsanalyse binnen elk budget.

 

Design Simulation Technologies 

Partner:
Design Simulation Technologies

Website:
http://www.design-simulation.com/

Integration LevelMedium

Products 

  • SimWise Motion for Alibre
  • SimWise FEA for Alibre
  • SimWise 4D for Alibre

SimWise is een productfamilie die gebruikers van Alibre Design geavanceerde technische simulatie biedt. De familie bestaat uit SimWise Motion, SimWise FEA en SimWise 4D. Alle producten zijn geïntegreerd met Alibre Design via een Alibre-invoegtoepassing die geometrie en montagebeperkingen op een associatieve manier overdraagt aan SimWise.

SimWise FEA voert eindige-elementenanalyse uit op Alibre Design-onderdelen en -assemblages. Het ondersteunt de volgende analyses: lineaire statische, stabiele en tijdelijke thermische, modale, knik en gecombineerde thermische / structurele. Adaptieve FEA-meshing biedt lokale mesh-verfijning in gebieden met hoge spanningsgradiënten, waardoor nauwkeurige resultaten worden verkregen met minimale invoer. R.

SimWise 4D combineert Motion en FEA in één uitgebreid pakket. Het biedt alle simulatiemogelijkheden van SimWise Motion en SimWise FEA, maar voert ook spanningsanalyses uit op het bewegende dynamische model, waardoor de effecten van dynamische belasting kunnen worden vastgelegd in het FEA-model.