CAM Partners to take you to manufacturing

MecSoft Corporation

Partner: MecSoft Corporation

Website: www.mecsoft.com

Integration Level: Fully Integrated

Products 

 

  • AlibreCAM-Mill
  • AlibreCAM-Turn

AlibreCAM werkt naadloos binnen de gebruikersinterface van Alibre Design, waardoor u maar één interface hoeft te leren. Toolpaths worden automatisch bijgewerkt wanneer uw model verandert, waardoor u nog meer kostbare tijd bespaart. AlibreCAM is volledig associatief met eventuele geometrieveranderingen binnen Alibre Design.

AlibreCAM omvat 2½, 3 en 4 assen continu frezen en gaten maken. Het wordt geleverd met honderden postprocessors en bovendien een postprocessor-generator om door de gebruiker te definiëren postprocessors te maken.

De AlibreCAM-TURN-module wordt gebruikt om 2-assige CNC-draaicentra of draaibanken te programmeren. Bevat krachtige 2-assige bewerkingsmethoden voor het draaien van complexe programmeertaken. Dankzij de eenvoudige interface kunt u een onderdeel in zeer korte tijd bewerken. Een van de meest voordelige draaibankproducten die momenteel verkrijgbaar zijn.

Ezcam Solutions Inc.

PartnerEzcam Solutions Inc.

Website: https://ezcam.com

Integration Level: 1 click model transfer

Products 

 

  • EZ-MILL
  • EZ-TURN
  • EZ-EDM
  • FilterMAX

EZ-MILL is een volledig uitgerust freessysteem met veel geavanceerde mogelijkheden die normaal gesproken worden geassocieerd met duurdere systemen. Het bevat alle EZ-MILL Express-functionaliteit plus Gears / Splines / Cams Geometry Creation, 2,5D freesbewerkingen toegepast op geïmporteerde vaste modellen, 4e as indexering / wrapping en een 3D-profileercyclus. Ook inbegrepen is de opdracht Optimaliseer curve om curven te vereenvoudigen door raakbogen aan polylijnsegmenten te passen.

Krachtige geometrie-extractietools maken prismatische bewerking van 3D-gegevens een eenvoudige taak. Met het unieke geïntegreerde spreadsheet van EZ-CAM kunt u alle bedieningsparameters in één oogopslag bekijken, en door het genereren van associatieve toolpaths kunt u uw toolpaths met slechts een enkele klik bijwerken

Sprut Technology

PartnerSprut Technology

Website: https://www.sprutcam.com

Integration Level: 1 click file transfer, Native File Import

Products 

 

  • SprutCAM

SprutCAM ondersteunt directe import van de onderdelen uit Alibre Design via AddIn. Door AddOn for Alibre Design is het mogelijk om de modellen naar SprutCAM te sturen:

– AddIn in SprutCAM (item van importmenu) zorgen voor directe import in SprutCAM van native Alibre Design-bestanden.

AddOn in Alibre Design (knop in de werkbalk van Alibre Design) zorgen voor directe export van de onderdelen naar SprutCAM.

 

SprutCAM herkent de wijzigingen en implementeert ze na uw commando (door op de exportknop in Alibre Design te drukken) en hier hoeft u alleen op de Run-knop in SprutCAM te drukken om nieuwe G-code te krijgen:

Met het SprutCAM-systeem kunnen gebruikers een “SprutCAM” -knop rechtstreeks in Alibre toevoegen. Door op deze knop te klikken, wordt het huidige model overgedragen en direct in SprutCAM geopend. Bovendien kan de gebruiker tijdens de Alibre-sessie het model blijven bewerken en vervolgens met een klik op de “SprutCAM” -knop het eerder geopende model bijwerken, het huidige gereedschapspad opnieuw berekenen en een nieuw besturingsprogramma genereren. Een dergelijke associatie zorgt voor gemakkelijk werken en bijwerken met SprutCAM en de hoogste efficiëntie van het bewerkingsproces dankzij uitstekende besturingsprogramma’s.