Welkom bij Alibre Atom3D

Het perfecte 3D-modelleerprogramma voor liefhebbers. Creëer, bewerk en verfijn uw idee eenvoudig en stuur het vervolgens naar uw 3D-printer, CNC-machine, lasersnijder of printer. Alles past, het ziet er geweldig uit en je verspilt minder.

Alibre Atom3D is ontworpen om concept- en productiemodellering voor uw hobbyprojecten eenvoudig, nauwkeurig en snel te maken. Het is gebouwd met dezelfde technologie die wordt gebruikt in professioneel ontwerp, maar de toolset is op maat gemaakt en vereenvoudigd om het gemakkelijk te maken.

Probeer het eens!

Download de gratis proefperiode van 30 dagen. Er zijn geen enkele beperking, dus u kunt al uw ontwerpen maken, importeren, opslaan en vervaardigen.


Wat kun je ontwerpen met Alibre Atom3D?

Vrijwel alles wat u van plan bent te bouwen. Bijvoorbeeld:

Robotics

 

Arduino® Projects

 

Scale Models

 

Model Engines

 

Woodworking

 

Structures

 

Historic Replicas

 

Toys and Art

 

Alibre Atom3D

 

€ 250 / licentie

 

Maak maakbare onderdelen
Combineer onderdelen om een afgewerkt ontwerp te maken
Analyseer uw ontwerpen om er zeker van te zijn dat uw onderdelen correct passen
Maak eenvoudige 2D-tekeningen
Importeer STEP, SAT, DWG, DXF, en SolidWorks
Exporteer STL, STEP, SAT, DWG, DXF, 2D PDF, en 3D PDF
Compatibel met bijna alle CAM-, 3D-printers, lasersnijmachines en andere fabricagesoftware

 

Compatibel met bijna alles!

De exportformaten van Alibre Atom3D nemen uw ontwerp mee naar bijna elke andere
fabricage software of service die er is. Of druk een pdf van uw ontwerp af en ga naar een werkplaats.

Voor de 3D printer

Alibre Atom3D heeft een rijke geschiedenis in het werken met 3D-printerfabrikanten om afdrukken van hoge kwaliteit te garanderen. Exports van Alibre Atom3D kunnen worden geopend in elke 3D-printtoepassing, zoals Ultimaker Cura of MakerBot® Print. Exporteer STEP- of STL-bestanden rechtstreeks naar de gewenste slicer voor de uiteindelijke afdrukvoorbereiding.

Voor de CNC-machine

Alibre Atom3D werkt met vrijwel elke CAM-software door een STL-, SAT-, STEP-, DWG- of DXF-bestand te exporteren. Voor een volledig geïntegreerde ervaring kunt u Mecsoft’s AlibreCAM rechtstreeks in Alibre Atom3D gebruiken.

Voor de laser cutter/engraver

Converteer uw 3D-model automatisch naar een 2D-tekening. Leg het uit zoals u wilt en exporteer vervolgens een DXF of PDF. Open deze in bijna alle populaire lasersnijsoftware. Bewerkingen die u in het 3D-model aanbrengt, werken ook de 2D-tekening bij, zodat wijzigingen eenvoudig zijn en geen vervelende nabewerking vereisen.

Voor 3D print services

Geen toegang tot uw eigen fabricagemachine? Upload uw 3D- en 2D-bestanden naar bijvoorbeeld 3D Hubs, Shapeways, Ponoko en anderen. Kies uit tientallen materialen die geschikt zijn voor sterkte, oppervlakteafwerking of uitstraling. Leun achterover en wacht op de postbode.

Voor jezelf

Zelf bouwen? Meer kracht voor jou. Krijg het ontwerp perfect in het 3D-model en maak vervolgens met een paar klikken 2D-tekeningen. Voeg afmetingen en notities toe en sla het op als een pdf-bestand of druk het gewoon af. Gebruik je tekening om je materialen te kopen en als referentie terwijl je je meesterwerk bouwt.

Alle productnamen, logo’s en merken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Alle bedrijfs-, product- en servicenamen die op deze website worden gebruikt, zijn alleen voor identificatiedoeleinden. Het gebruik van deze namen, logo’s en merken impliceert geen goedkeuring.